Hvad lærer du til klaverundervisning?

Har du fået mod på at lære at spille klaver? Eller kan du allerede de mest grundlæggende ting og har brug for en kompetent lærer?

Det er min glæde og passion at undervise! Jeg har undervist i  mere end 20 år og du kan glæde dig til indholdsrige timer, hvor du lærer lige det der skal til, så dine stykker kommer til at lyde fantastisk. I min undervisning lægger jeg vægt på  ansvar for at du lærer det du gerne vil, på ro og tid og på at skabe en tryg og uhøjtidelig atmosfære.

Her på siden kan du få et overblik over de forskellige muligheder du har, når du væger din klaverundervisning. Giv dig god tid til at scrolle ned over siden og hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at ringe eller skrive  til mig.

Christina er til undervisning

Begyndere

Undervisningen tilpasses den enkelte elev,  så du spiller den musik du kan lide og samtidig gradvis lærer klaver og noder at kende. Du kommer til at spille melodier du kender med bas til, små klassiske stykker og populær musik.

For børn og voksne, som er helt eller delvis begyndere, undervises der typisk 30 min pr. uge, men da det er meget individuelt, kan du også vælge 45 min. pr. uge. Du går fast hver uge.

Hvis du ikke vil gå til undervisning fast hver uge, har du også mulighed for at vælge et klippekort med 3 – 5 og 10  lektioner, hver på 30 min.

For at du kan være helt sikker på at du får mest ud af undervisningen, evaluerer vi jævnligt dine fremskridt–så du har sikkerhed for, at du hele tiden nærmer dig dine mål. Den bedste garanti for succes er øvning, helst hver dag.

Hvad har du brug for til at begynde med?

 • Et klaver eller keyboard
 • Eventuelle noder du har
 • Lysten til at lære noget helt nyt
 • Kontakt din klaverlærer

 

 

Det lærer du:

 • Hvide og sorte tangenter, overblik
 • Fingerøvelser, fingersætninger
 • Teknik
 • Noder, rytmer,
 • Hænders placering, kropsholdning, afspænding
 • Lettere teori og formanalyse
 • Pedalens brug
 • Becifring og gehørspil

Det får du med:

 • Evaluering i Oktober og Marts
 • Huskoncerter i December og Juni
 • 2-3 små kurser på 45 min med nodelæsning/rytmer/teknik

 Ved du ikke helt om det er dig at spille klaver, kan du prøve en gratis prøvetime. Følg linket herunder:

Øvede og videregående

Spillede du klaver som barn? Har du siden gået on/off til undervisning? Går du og drømmer om at komme igang igen? Få lært de stykker helt, som du var så glad for?

Få hjælp til at takle de bøvlede passager, så de lyder flot! Få lært noderne ordentligt? Eller hvad nu hvis du kunne blive helt skarp til becifring? Det og meget mere, kan jeg hjælpe dig med. Uanset hvor du er, så vil det at få undervisning igen, skabe helt nye muligheder for dig. Ved at tilrettelægge din klaverundervisning, så du kommer videre med både det du er god til og det du har brug for at lære, vil du opleve glæden ved at spille dine stykker helt igennem. Når der er styr på tekniknikken, vil du opleve at det er meget lettere at give musikken lige præcis det udtryk og de følelser, som du gerne vil have frem.

Udover dit stykke, klassisk eller populært,  vil du til hver time også lære om:

 • prima vista
 • becifring
 • tekniske øvelser

Du kan gå til klaver fast hver uge i 30 eller 45 minutter. En del af mine øvede og videregående elever spille 45 min. da vi har brug for mere tid til gennemgang af  stykkerne.

Hvis du ikke vil gå til undervisning fast hver uge, har du også mulighed for at vælge et klippekort med 3 – 5 -10  lektioner, hver på 30 min.

Se mere lige herunder  ” Gå til klaver – klippekort”

Læs mere om rabatter her

Gratis prøvetime her

Gå til klaver- klippekort

Med klippe-kortet kan du når som helst aftale en tid til din klaverundervisning. Denne løsning er rigtig god for dig der ikke har brug for eller tid til, at gå hver uge.

Vi aftaler din næste tid fra gang til gang, eller når du ønsker det.

Klippekortet fungerer også rigtig godt som gavekort, til een som du synes har brug for en opmuntring!

Du kan spare rigtig meget ved at købe klippekort  med 10 % – 15 % og 20 % rabat.

1 lektion uden rabat koster 225 kr 

Klippe-kort nr. 1                                             10 % rabat

 

Du køber 5 lektioner a 30 minutter 

Pris:  1012,50 

1 lektion med 10 % rabat koster nu 202,50 kr.

Det er muligt at vælge 45 min lektioner med 10 % rabat

Klippe-kort nr. 3                                                20 % rabat

 

Du køber 20 lektioner a 30 minutter 

Pris:  3600 

1 lektion med 10 % rabat koster nu 180 kr.

Det er muligt at vælge 45 min lektioner med 20 % rabat

Klippe-kort nr. 2                                              15 % rabat

 

Du køber 10 lektioner a 30 minutter

Pris: 1913

1 lektion med rabat koster nu 191,30

Det er muligt at vælge 45 min lektioner med 15 % rabat

 Gavekort

 Du køber 1 lektion a 30 minutter 

Pris: 225,-

Du kan vælge selv at printe kortet ud, eller jeg kan printe ud for dig og sende med posten..

 

Ring eller skriv og bestil en tid

Når du spiller og øver dig regelmæssigt, kan det være motiverende og inspirerende at komme til undervisning af og til. Hvis man øver på egen hånd, sker der tit det at den regelmæssige øvning ikke prioriteres eller der er nogle stykker hvor teknikken halter og det hele går lidt i stå.

Det behøver ikke være sådan! Nogle gange er det bare små justeringer som skal til, for at det hele spiller. 

1 lektion er 30 min og koster 225 kr.

Du kan skrive til mig her

 

Jeg begyndte at få intereese for klaveri i ca 11-12 års alderen. Siden jeg er blevet ældre er det blevet et af mine frirum, til a t koble fra hverdagen på.

Det er sjovt og man kan altid lære noget nyt og udvikle sig endnu mere.Jeg er rigtig glad for min undervisning hos Janne, fordi hun er god til at se hvad jeg er god til, og hvor vi skal arbejde mere med tingene. Især med det der er svært, er hun god til at dele det op i små mængder, så man ikke “drukner” i det.

Christina Routhe

Jeg læste en annonce i avisen om klaverundervisning og tænkte at jeg måtte begynde igen, og denne gang sætte mig for at lære noderne. Det er en sej kamp, når man i alle de forgående år har spillet efter gehør.

Men her bliver jeg kyndigt vejledt af Janne og får øvelser, der rent faktisk passer til mit niveau. Jeg får stykker, der langsomt guider mig gennem junglen af noder, pauser, bindebuer, takter osv. Selv når jeg ikke synes at jeg har øvet mig særlig flittigt, får jeg ros for det lille fremskridt, der alligevel er sket. Det motiverer mig og det er en nydelse at mærke og høre forskellen- det er udfordrende og spændende. Tit siger jeg, at min klaverundervisning hos Janne, er ugens højdepunkt, for jeg bliver altid i godt humør.

Det inspirerer mig også til at gå til klassiske koncerter og se klassiske musikvideoer og samtidig lære af det.

Efter hver lektion, får jeg en god portion glæde med mig hjem

Lisbeth Keck